Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk
A Diochi (Diocsi) már közel 20 éve gyárt és forgalmaz gyógynövény alapú étrend-kiegészítőket és kozmetikai termékeket. Természetesen 100%-ban saját receptúra alapján. A készítmények olyan egymást erősítő növényi kivonatokat tartalmaznak, amelyek segítik testünket méregteleníteni, regenerálni és harmonizálni.

Termékeink között találhatók kapszulás immunerősítők, vitaminok, gyógyteák, krémek és tinktúrák is. Az összes készítményünkre igaz, hogy egyszerre három szinten hat: fizikai, pszichikai és emocionális szinten.


Mire törekszünk?

  • Segítünk egészségesebben élni
  • Segítünk visszaállítani a test harmóniáját
  • Megmutatjuk, hogyan segíts magadon
  • Népszerűsítjük az egészséges életmódot
  • Előadásokat tartunk, publikálunk és oktatunk
     
A gyógynövények nagy része Paraguay legtisztább (gépjárművekkel megközelíthetetlen) területeiről származik Néhány gyógynövényt Csehországban, másokat Dél-Amerikában termesztenek közvetlenül a Diochi számára
   
A termékeket Csehországban és Szlovákiában gyártják a legszigorúbb EU-s előírásoknak megfelelően A minőségről számos elnyert díj tanúskodik
 


Odafigyelünk a minőségre:


A vállalat alapítója Vladimír Ďurina, Csehország legnevesebb bioterapeutája, aki több mint 30 éve foglalkozik a keleti gyógymódokkal. Folyamatosan azon fáradozik, hogy a leghatékonyabb receptúrákat állítsa össze. Ezek az egyedi receptúrák alkotják a Diochi termékpalettáját.

A vállalat neve DIOCHI két szóból tevődik össze. A DIO jelentése Isteni a CHI (csi) pedig energiaként is fordítható, így áll össze az Isteni energia (Diochi). A Diochi Hungary Kft értelemszerűen a magyar leányvállalatot jelöli.

A DIOCHI logója a következőképpen áll össze:
kör szimbolizálja az örök életet. Nincs eleje se vége.


három ellipszis a három alap princípumot jelenti, melynek köszönhetően létrejött az anyag. Ez a Szentháromság minden vallásban és filozófiai rendszerben fellelhető. Az ellipszisek 120 fokos szögben vannak egymáshoz fordítva, ami a harmonikus kapcsolatukat jelöli.

Körök minden ellipszisben - ez jelképezi a makrokozmosz és mikrokozmosz kölcsönös függőségét.

Kifelé nyitott ellipszisek és kör - azt fejezi ki, hogy szükségünk van a környezetből származó energiákra és azok folyamatos cseréjére. Ha az energiacsere megsérül a létezés megszűnik.

A vállalat küldetése:
- felkutatni azokat a gyógynövényeket, amelyek segíthetnek a különböző betegségek kezelésében

- ezeket (termékek formájában) elérhetővé tenni az emberek számára
- megismerni a természet és a szervezetünk közötti kölcsönhatásokat, beleértve a szemmel nem látható energiákat

Rövid videó vállalatunkról:

 

Keresés