Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Fizetés:
Webáruházunk háromféle fizetési módot kínál:
1. Fizetés utánvéttel: Ha a megrendelés futárszolgálattal kerül kiszállításra, a Vásárló annak végösszegét a megrendelt termék(ek) átvételekor a futárnak teljesíti készpénzben. Ebben az esetben (ha a megrendelés 12:00-ig beérkezett) a termék(ek) adott napon feladásra kerülnek.
2. Fizetés átutalással: a Vásárló a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 2 napon belül köteles átutalni. A termék(ek) az összeg jóváírását követően kerül csak feladásra.
3. Online bankkártyás fizetés: a Vásárlónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a webáruház által igénybe vett pénzügyi szolgáltató (OTP Simple) biztonságos fizetési rendszerén keresztül. Ebben az esetben (ha a megrendelés 12:00-ig beérkezett) a termék(ek) adott napon feladásra kerülnek.

 
Szállítás:
1. A szállítás a felhasználó által megadott - előzőleg kitöltött címre történik.
2. Szállítási címnek minden esetben olyan címet adjon meg (pl.: munkahelyi cím), ahol munkanapokon 8-17 óra között folyamatosan tartózkodik és a csomagot át tudja venni.
3. Ha a felhasználó a megjelölt időpontban nem tartózkodik a megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen.
4. Ha komoly sérülést tapasztal a csomagoláson akkor azt ne vegye át. Valamint, mihamarabb értesítsen bennünket (tel: 06202984927, e-mail: info@diochi.hu).
5. A szállítási költség bruttó 1590 Ft, de 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenes.
6. A szállítási idő általában 1-2 munkanap. Ha adott napon 12:00-ig rendeli meg a terméket, akkor az a következő munkanapon nagy valószínűséggel kiszállításra kerül.
7. Ha egy termék véletlenül nincs raktáron, akkor annak elérhetőségéről külön tájékoztatjuk.
8. A szállítást a Magyar Posta MPL futárszolgálat végzi.

Keresés