Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DIOTESZTER

Ár:
2.490 Ft
Gyártó: Diochi
Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2021. január 21.
Menny.:db

   

Leírás

Gondolkodtál már azon, hogy vajon vannak-e valamilyen rejtett képességeid? 
A Dioteszter majd segít eldönteni a kérdést. Ez a segédeszköz elsősorban pszichotronikai képességek fejlesztéséhez ajánlott.
Próbáld ki ezt az egyszerű segédeszközt a gyakorlatban is! Minél többet gyakorolsz vele, annál nagyobb valószínűséggel fogsz pontos választ kapni kérdéseidre. A segédeszköz alkalmas arra is, hogy testünk harmonizációjához igazodó terméket válasszunk ki vele.

Hogyan tartsuk?
Vegyük ki a Diotesztert a tokból, majd fogjuk meg közvetlenül a végén található fémrésznél a hüvelyk és mutatóujjunkkal (ahogy a képen is látható). Fontos, hogy a hosszabb és egyben kicsit vékonyabb réz végződés legyen az ujjaink között, ne a tömzsibb végződés. Próbáljuk kb. 45 fokos szögben tartani.

Hogyan kérdezzünk?
A lényeg, hogy a kérdéseinket egyszerű eldöntendő formában tegyük fel. Például: Kérdés? Válasz - IGEN / NEM. A tudatunkat ürítsük ki, amennyire csak lehet, felejtsük el mindennapi gondjainkat. Nyugtassuk meg elménket és csak egy konkrét kérdésre koncentráljunk. Bármilyen elterelő, átsurranó gondolat torzíthatja az eredményt.

Hogyan válaszol?
A Dioteszter kilengései adnak választ kérdéseinkre. Általában a bólogatást szoktuk igennek venni, a jobbra-balra mozgást pedig nemnek. De lehet ettől eltérőbb, például körkörös mozgást is megfigyelni, vagy éppen mozdulatlanságot. Ha egyszer eldöntöttük, hogy mit tartunk igen-nek és mit nem-nek, akkor ne módosítsunk rajta.

Hogyan válasszunk bio terméket?
Az előzőekben leírtak alapján tartva a Dioteszterrel közelítsük meg kb. 2 centiméterre az adott terméket, vagy az egymás mellé állított termékeket. Kérdezzük meg magunktól: Melyik termék jó nekem? Ha a Dioteszter "bólogat" akkor az adott termék megfelelő, ha mozdulatlan, akkor nem érdekes a számunkra, teszteljünk le egy másik terméket. Az is előfordulhat, hogy több terméknél is bólogatást tapasztalunk, ekkor az alapján döntünk, hogy milyen aktív a teszter. Ha csak picit bólogat, akkor az adott termék kis mértékben lenne hasznos számunkra. Válasszuk azt a terméket, amelyiknél a leghevesebb a reakció.

Bioteszt az emberi testen
Hasonló módszerrel megpróbálhatjuk megkeresni az emberi test leggyengébb (beteg) pontját is. A beteg szerveknek, testrészeknek általában nagyobb a kisugárzásuk. A gyulladások, ízületi kopások, fertőzések gócpontjai, implantátumok mind mind erős kisugárzással rendelkeznek, így könnyű azonosítani őket.

FIGYELEM:
Gyermekektől elzárva tartandó!
Előfordulhat, hogy lenyelik, vagy játszás közben a konnektorba dugják a tesztert és áramütés éri őket.

Keresés