Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Láss tisztán a Vista Clear segítségével!

Diochi Hungary Kft
2019. 11. 11. 10:58:17
Láss tisztán a Vista Clear segítségével!

Számos civilizációs betegség mutatkozik meg a látás romlásában. Sokszor az idősebb korosztály tagjai jobban látnak, mint a fiatalok.

A számítógépek, TV és okostelefonok képernyője tehető leginkább felelőssé, mivel az emberi szemet háromdimenziós látásra tervezték nem kétdimenziós monitorok bámulására. Ez oda vezetett, hogy például Ázsiában a gyerekek 70%-a már szemüveges és a helyzet minden évben romlik. De ennek nem kellene így lennie.

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) alapján a látás-romlások több mint 80%-a megelőzhető vagy gyógyítható. A látás minőségét négy nagy kategóriába sorolják:
- normál látás,
- mérsékelt látáskárosodás (pl. rövidlátás),
- súlyos látáskárosodás (pl. szürkehályog),
- vakság.

Ami viszont ennél fontosabb, hogy mi okozza ezeket a károsodásokat. A WHO (2017) adatai alapján készítettünk egy grafikont:Amint a grafikonon is látható a cukorbetegség, zöldhályog és az időskor nem tartoznak a fő problémákhoz. A kezeletlen szürkehályog (25%) és a korrigálatlan fénytörési hibák (53%) befolyásolják leginkább a látásromlást. Mit tehetünk ellenük?

Elsősorban ne üljünk annyit a képernyők előtt, sétáljunk sokat a szabadban, hogy a szemünk újra háromdimenziós képet lásson. Másodsorban hordjunk szemüveget, ugyanis a fénytörési hibák legegyszerűbben lencsékkel korrigálhatók. De van egy harmadik megoldás is, szedjünk olyan gyógynövény alapú készítményt, mint a Vista Clear.Ennek a kapszulás étrend-kiegészítőnek az egyik legfontosabb összetevője a fekete áfonya, amely támogatja a szem vérellátását, normális működését, valamint segít megőrizni a szem egészségét.

A benne szereplő citromfű és vadgesztenye kivonat segít fenntartani a kognitív funkciókat, támogatja a mentális jólétet és segít az érfalak erősítésében.

Mint ahogy már említettük, a látás-romlások több mint 80%-a megelőzhető vagy gyógyítható. A csehországi tapasztalatok is ezt mutatják. Csak egy példa a sok közül: Z. Katalin, 64 éves nyugdíjas részt vett az egyik ingyenes diagnosztikán, amelyet vállalatunk alapítója Vladimír Ďurina tartott. Elmondta, hogy 2 hét múlva meg fogják műteni a szemén kialakult zöldhályogot. Az állapotfelmérés után a Vista Clear termék használatát javasolták a hölgynek, aki ugyan megvásárolta a terméket, de hogy ne fogyjon el olyan gyorsan, a minimális napi 2 kapszulát szedte csak a javasolt 6 helyett.

Érdekességként egy szemészeti központ oldaláról, amely a zöldhályogot lézerrel műtené:

A betegség pontos okát még nem ismerjük, bizonyított azonban, hogy az emelkedett szem belnyomásnak jelentős szerepe van a betegség kialakulásában. … A szemnyomást a szemben található folyadék: a csarnokvíz termelődése és elfolyása közötti egyensúly alakítja ki. Amennyiben az elvezetés valamilyen akadályba ütközik, vagy fokozódik a csarnokvíz termelődése, akkor felborul az egyensúly, és megnő a nyomás. A nyomásemelkedés okozza a látóideg károsodását, és ezzel a látás romlását.

Eljött a műtét napja, az idős hölgy megjelent a klinikán, ahogy szokás elvégeztek nála még egy utolsó gyors vizsgálatot és aztán - hazaküldték. Ugyanis a két hét alatt annyival javult a szem állapota, hogy már nem volt szükség a műtétre. Milyen érdekes, hogy az orvosok nem ismerik a betegség pontos okát, de azért szívesen megműtenek. Szerintünk megéri először gyógynövényekhez nyúlni, és csak a végső esetben műttetni.

Ugrás a termék oldalára!

Tartalomhoz tartozó címkék: immunerősítés látás javítás

Keresés