Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az érintés hatalma

Diochi Hungary Kft
2018. 11. 11. 11:00:07
Az érintés hatalma

Az emberi testtel kapcsolatos energetikai kutatások kimutatták, hogy az érintés – simogatás stimulálja a test elektromos potenciálját.

A speciális Kirlián fényképeken – amelyeken látszik a test elektromos kisugárzása, más néven az aura

   

– észrevehető, hogy a bioplazma (életenergia) simogatás vagy masszírozás hatására visszatöltődik és az energiamezőnk megnő. Gyakran észrevehető, hogy amikor valaki bőrét végigsimítjuk, mintha szikrázna az ujjaink alatt, egyfajta csiklandós bizsergést érzünk. Pont ilyen esetek bizonyítják azt, hogy kapcsolat van a simogatás és a testünk elektromos mezeje között.

A saját bioenergiánk (bioplazma, életenergia, biomágneses energia stb.) felhasználható arra, hogy mások energiáját feltöltsük. A feltöltött test ezután már könnyen harmonizálni tudja a szervek működését. Egyes emberek képesek saját bioenergiájukat mesterien használni. Már Hippokratész (az orvostudomány megalapítója) is írt arról az erőről, ami egyes emberek kezéből áramlik.

A bőr enyhe simogatása hatással van a mirigyekre, stimulálja a szerveink működését és a vegetatív idegrendszert. Bőrünk a legnagyobb felületű kiválasztó mirigy, mert több hulladék anyagot választ ki, mint a vese.

A Diochi krémek olyan természetes bioinformációs kozmetikumok, amelyek gyógynövény kivonatokat, illóolajokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Ezek a speciálisan összeválogatott anyagok stimulálják a bőrben lévő idegvégződéseket és arra ösztönzik a bőrünket, hogy növelje a vérellátását és lökje ki a testünkből a méreganyagokat. A masszázs során belélegzett illóolajok a tüdőn keresztül bekerülnek a véráramba és így hatnak a központi idegrendszerre. A kellemes illatok és a masszázs is nyugtatóan és stresszoldóan hat testünkre. Köztudott, hogy a stressz csökkenti az immunrendszer hatékonyságát, hogy aki stresszben él az sokkal könnyebben betegszik meg. Az is bebizonyosodott, hogy a stressz és a terméketlenség között egyértelmű összefüggés van. A terméketlenség a férfiak és nők arányát tekintve 50 : 50 százalék. A kutatások bebizonyították, hogy azoknak a férfiaknak vannak a legkevesebbet mozgó spermái akik nagyon stresszes munkát látnak el, mint például az orvosok, vállalkozók, menedzserek, színészek stb. Sokkal jobb eredményeket produkáltak az egyszerű kétkezi munkások.

A Diochi krémek egyes gyógynövény kivonatai a laboratóriumi tesztek során olyan hatékonyságot mutattak a stressz és a depresszió csökkentésében, mint a közismert Diazepam gyógyszer. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a krémeknek nincs mellékhatásuk, és egy ügyes masszőr kényeztet, a pozitív eredményt garantáltan gyorsabb és természetesebb úton érjük el. Tele leszünk energiával és vitalitással.

A professzionális masszázs növeli a hormonkibocsátást, például az adrenalint, serkenti a pajzsmirigy és a mellékvesék működését. A hasnyálmirigy Langerhans-szigetei több inzulint produkálnak és minden neuroendokrin folyamat felgyorsul. A masszőr vitális, energikus kell legyen, mert egy beteg, legyengült ember nem tud energiát átadni, vagy csak sokkal kevesebbet.

Fontos azt is figyelembe venni, hogy az érintések simítások a pszichikára is pozitívan hatnak. Nem szabad a simogatást csak fizikai szinten értelmezni. Vegyük észre mennyire fontos az, hogy egy másik ember törődik velünk, megérint bennünket, megsimogat, ránk mosolyog. Ez mind tudatja velünk, hogy szeretnek bennünket, biztonságban vagyunk, megbízhatunk másokban és ennek már önmagában gyógyító hatása van.

Egy orosz (szovjet) árvaházban végzett kísérlet - amit a túl gyakori csecsemőhalandóság miatt végeztek el – is azt bizonyítja, mennyire fontos, hogy az emberi lényt simogassák, szeretgessék. A kutatók felfigyeltek arra, hogy bár fizikailag az elhagyott csecsemők mindent megkaptak (meleg és táplálék) mégis kimagaslóan magas volt a halálozási arány. Létrehoztak egy kontrollcsoportot és rájöttek, hogy ha a csecsemők kapnak egy kis simogatást, ölelést, szeretet akkor már semmi okuk arra, hogy itt hagyják ezt a világot. Ez mindent elmond arról, hogy mennyire fontos lehet még felnőtt korban is az érintés, ölelés és szeretet. Bár a hiányukba nem halunk azonnal bele, de hosszú távon biztos, hogy sok betegséget, keserűséget okoznak.

Ugrás a Diochi krémekhez!

CIKK: Szférikus Regeneráció

Tartalomhoz tartozó címkék: ízületi fájdalom masszázs

Keresés